Despre Livrare la Caloriferedecorative.com

Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.


Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.


Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.


In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Decorad Industrie S.R.L.


Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

SC DECORAD INDUSTRIE SRL
RO38 INGB 0000 9999 0514 8114
ING Bank
RO 15872806
Str. PASCAL ARISTIDE, NR 1, BUCURESTILivrarea se va face astfel:


• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, in cazul comenzilor de peste 1000 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; in cazul in care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 1000 RON, contravaloarea transportului este de 50 RON;


• pentru livrarea produselor comandate in afara municipiului Bucuresti, oriunde in tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit in mod curent este Fan Courier .


Atentie! Echipamentele livrate prin FAN CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.


CATEGORII